callantsoog zon zand museum 3 tips

3 Tips: Wat te doen in Callantsoog

Callantsoog is één van de gezelligste badplaatsen in de kop van Noord-Holland. Als je van plan bent om naar Callantsoog te gaan dan geven we je hierbij graag een paar tips met leuke dingen om te doen in de buurt van Callantsoog.

1. Als je van wandelen in de natuur en van vogelspotten houdt kun je het natuurgebied het Zwanewater of de Zandpolder bezoeken.

2. Maak een privé strandrit te paard, heerlijk met je haren in de wind in galop over het strand. Ga naar www.stalbau.nl en maak een afspraak. Nog nooit op een paard gezeten? Maakt niets uit, dan kun je ook rustig op de rug van een paard genieten van het mooie uitzicht en gevoel van vrijheid.

3. Hou je van zee, strand en kunst? Even voorbij Callantsoog ligt ons leuke Jutters en moderne kunstmuseum. Combineer je bezoek met een heerlijke wandeling langs het strand en geniet van een lekkere kop koffie in ons gezellige jutterscafé of op het mooie terras. Kijk op de website van het museum voor meer informatie: https://www.juttersmuseumcallantsoog.nl